Come One, Come All To Lustrativ. - Made In Scotland From Lustrativ.

Dags att beställa is

När man ska ha lite fest så är det viktigt att man ser till att man har tillräckligt med is, för det gör så mycket och det är så viktigt att man har bra med is till drinkarna. Det är inte alls lika kul att ha en drink utan is, så det är lika bra att man hittar det som man tycker om och som kan vara bra att skaffa sig.
Ja man vill ju att det ska vara gott och att alla drinkar ska kunna ha is i sig, och då kan det vara bra att beställa is så att man vet att man har tillräckligt. För det kan vara lite svårt att göra all is själv, det tar ju upp en hel del plats i frysen och det finns så mycket som man kan behöva göra.

Bra att det finns att beställa

Ja det är ju underbart att man har så mycket så att man kan beställa det så att man vet att det kommer att räcka till alla underhålla kvällen.
Så det är ett tips till alla som håller på att ordna för en fest och som vill fixa och göra det lite roligare och finare.Så det gäller att man hittar det som man tycker passar en och som man kan använda sig av. Ja det är ju superkul att kunna göra det och så att det blir så bra och kul som möjligt.
Det finns ju en hel del som gör att ett fest blir bra så det gäller att man får till alla dom bitarna så att det känns lite roligare och mer spännande. Ja det är ju det som är halva nöjet att planera och göra det som man tycker är kul och att få det att bli så kul och bra som man vill och önskar att det ska bli.