Come One, Come All To Lustrativ. - Made In Scotland From Lustrativ.

Skönt med golvisolering

När man håller på att göra om hemma så kan det vara väldigt skönt att man ser till att det blir ordentligt gjort på en gång och att man känner att det blir fint och skönt. Det finns så mycket som man kan göra och som är så fint att göra hemma och det är ju härligt när man känner att det finns så mycket som kan göras. Något som är väldigt skönt och som är bra att tänka på om det är så att man ska lägga om golven, och det är att se till att man har bra golvisolering så att det håller värmen bra. Det är ju så skönt att kunna gå i strumporna utan att frysa om fötterna. 

Finns mycket som är skönt

Ja och det är bra att man planerar i tid och att man ser till att det blir gjort och att det känns bra. Så att man får det så som man vill ha och som man kommer att vara nöjd med. För det finns ju en hel del som man kan tänka sig göra och det är ju underbart att kunna göra det och se till att det blir så bra som möjligt på en gång.
Det kan vara bra att ta in någon som vet vad dom gör och som kan göra det snyggt och bra, så att man inte sen måste ta in någon annan som måste komma och fixa det. Ja då är det lika bra att man ser till att det blir så fint gjort på en gång och att man kan få det att se bra ut.
För det ska ju vara mysigt att komma hem och man vill kunna känna att det är en plats där man hämtar kraft och energi. Så det är bra att göra det bra från början.