Come One, Come All To Lustrativ. - Made In Scotland From Lustrativ.

Både snyggt och praktiskt

Att kunna få det både snyggt och praktiskt hemma är väl något som vi alla vill åt, man vill ju att det ska vara praktiskt och smidigt så att det fungerar bra i vardagen. Sen så vill man ju att det ska vara snyggt också så att man känner att man trivs med sitt hem och att man tycker att det känns kul. Det är ju inte alltid så lätt att få till men det är ju ändå så värt det och det gör så mycket när man känner att man får till det.

Finns så mycket man kan hitta på

Det är ju det som är så kul och som gör et lite svårt, det finns så mycket som man kan göra och hitta på för att göra om hemma. Men det är ju mest kul och spännande och något som man göra väl i att försöka få till så att man verkligen trivs hemma.
En sak som jag tycker är väldigt snyggt är att använda sig av persienner att dekorera med hemma, eller att ha det som man brukar vid sina fönster. 
Det blir en snygg avdelning och gör att det kan bli lite extra känsla och att det blir lite annorlunda än vad man kanske är van vid. Men det är ju ofta så att det blir lite roligare när det inte alltid är så som man är van att se saker och ting utan att det är lite annorlunda.
Det finns snygga persienner i stockholm om man är sugen på att skaffa det, det är väldigt snyggt och hemtrevligt tycker jag. Samtidigt som det är väldigt praktiskt och det vill man ju att det ska vara så att man får så bra användning av det som möjligt.
Så det kan vara ett tips till alla som funderar på att göra om lite hemma.